UPDATE. Copil de doi ani GĂSIT MORT la Medgidia

332
UPDATE. Copil de doi ani GĂSIT MORT la Medgidia - copil-1403194114.jpg

Articole de la același autor

UPDATE Prima supoziție a anchetatorilor este că moartea băiețelului de doi ani și jumătate a fost urmare a unui înec. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca băiețelul să se fi jucat cu alți copii, iar aceștia să se fi speriat și să fi fugit când cel mic a fost rănit.

Copilul provine dintr-o familie numeroasă, el mai are opt frați, cu toții fiind crescuți doar de mamă. Locuința acestora se află la aproximativ un kilometru de malul canalului și de locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului.

Localnicii le-au spus oamenilor legii că băiețelul a fost văzut ultima dată în jurul orei 9,00 dimineața, îndreptându-se singur spre malul canalului.

Familia, în schimb, vehiculează ipoteza unei răpiri, invocând neînțelegerile pe care le au avut cu niște vecini de-a lungul timpului.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.


În această după-amiază, polițiștii din Medgidia au demarat o anchetă după ce un băiețel de doi ani a fost găsit mort pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră. Băiețelul a fost reclamat ca dispărut în această dimineață. Polițiștii verifică circumstanțele morții lui, dat fiind și faptul că pe corpul său au fost găsite mai multe leziuni, pe cap și pe abdomen. Polițiștii vor să vadă dacă leziunile sunt urmare ale unei crime sau rezultatul lovirii de pietrele de pe mal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5082 secunde