UPDATE. Consilierul care a înjurat și amenințat polițiștii, DEMIS DIN FUNCȚIE!

562
UPDATE. Consilierul care a înjurat și amenințat polițiștii, DEMIS DIN FUNCȚIE! - untitled-1567589436.jpg

Articole recomandate

Lucian Rădulescu, consilier al deputatei PSD Laura Fulgeanu-Moagher, a fost filmat în timp ce încerca să intimideze un echipaj de poliție care a vrut să-l amendeze, arătând legitimația de la Camera Deputaților. Limbajul săiu a fost unui deplasat.


A fost demis! 


"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților.
Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!

Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!", a postat Laura Fulgeanu-Moagher.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0884 secunde