UPDATE / COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Șenilatele cerute armatei intervin pentru salvarea unor femei gravide

1720
UPDATE / COD ROȘU DE VISCOL LA CONSTANȚA! Șenilatele cerute armatei intervin pentru salvarea unor femei gravide - senilate-1483693005.jpg

Articole de la același autor

Situație critică pentru căteva femei gravide, care au nevoie de asistență medicală, însă nimeni nu poate înainta spre ele. 


Prefectul Constanței spune că persoanele în nevoie se află în zona localității Lumina, iar în acest sens, câteva șenilate vor interveni pentru salvarea acestora. 


"Avem probleme cu câteva femei gravide, care sunt blocate și așteaptă să fie transportate la spital, în Lumina și Oituz. Această zonă, alături de drumul DN2A, între Kogălniceanu și Ovidiu, sunt cele mai afectate, iar aici mai multe mașini sunt blocate. S-a intervenit mai greu, dar se intervine cu întreg dispozitivul și cu toate forțele", a precizat pentru "Cuget Liber", Adrian Nicolaescu, prefectul județului Constanța. 




UPDATE La solicitarea aceleiași structuri, sunt în pregătire alte două intervenții în județul Constanța, pe DN 22, în zona localităților Sibioara și Lumina, respectiv pe DN 3, între Constanța și Valul lui Traian.

La nivelul întregii țări, Ministerul Apărării Naționale este pregătit să intervină în primă urgență, la solicitarea autorităților competente de la nivel central și local, cu peste 2.600 de militari și circa 400 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare și transport, autosanitare și automacarale, precum și cu cinci elicoptere și o aeronavă ale Forțelor Aeriene Române. La nevoie, pot fi puse la dispoziție și alte forțe și mijloace suplimentare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5062 secunde