UPDATE: Cazul Caracal - Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era al lui Gheorghe Dincă

12212
UPDATE: Cazul Caracal - Telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 era al lui Gheorghe Dincă - alexandracrimacaracal-1564222140.jpg

Articole recomandate

 Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 era chiar al agresorului, Gheorghe Dincă.


Bărbatul își lăsase mobilul în garajul în care o legase pe fata de 15 ani. Aceasta a reușit să ajungă la telefon și să apeleze de 3 ori la numărul unic de urgență.


Anterior, surse din cadrul Poliției spuneau, tot pentru Mediafaxm că sunt luate în calcul și alte ipoteze, cum ar fi ca telefonul să aparțină unei alte victime sau unui complice.

-------------

Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost "Vine, vine", iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, șeful Poliției Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acționat la Caracal.

Fata a reușit, joi dimineață, să apeleze 112 și să ceară ajutor. De trei ori. La 11:05:41, pentru 45 de secunde, la 11:06:25, pentru două minute și douăzeci de secunde, și la 11:12:36, pentru un minut și treizeci și opt de secunde.

I-a spus dispecerului poliției că nu știe exact unde se află, însă este o casă veche, aproape părăsită și a furnizat o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsise în locația în care se afla, precizând că nu știe dacă este cea la care este sechestrată. Alexandra le-ar fi spus polițiștilor că este legată cu sârmă la picioare și că a fost violată, potrivit lui Alexandru Cumpănașu, care este rudă cu fata.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.778 secunde