UPDATE - BĂRBATUL DIN CONSTANȚA, LOVIT ÎN CAP DE SOȚIE, CU O TIGAIE, A MURIT LA SPITAL

8778
2
UPDATE - BĂRBATUL DIN CONSTANȚA, LOVIT ÎN CAP DE SOȚIE, CU O TIGAIE, A MURIT LA SPITAL - morgue1320699031-1498733027.jpg
UPDATE - Bărbatul a decedat la spital, în timp ce era internat la terapie intensivă. 


Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei tentative de omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat-o pe Mariana C., în vârstă de 60 de ani, din Constanța, bănuită de comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, ieri, femeia în cauză și-ar fi agresat soțul, pe care l-ar fi lovit cu o tigaie și apoi cu o sticlă în cap. Pentru că femeia în cauză este cunoscută cu antecedente medicale, fiind internată în nenumărate rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, astăzi urmează a fi examinată psihiatric pentru a i se stabili discernământul.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Xxx
29 iunie 2017
Ref

Toate femeile ar trebui cautate la cap din cind in cind! Majoritatea sunt sarite de pe fix! Scuzele de rigoare pentru d.nele adevarate si cu mintea acasa!

Luk
29 iunie 2017
???

Păi l-a omorât țigaia sau sticla?

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde