UPDATE / Avion prăbușit în București! Aeronava nu a fost găsită

710
UPDATE / Avion prăbușit în București! Aeronava nu a fost găsită - 826751-1406013073.jpg

Articole recomandate

UPDATE / Fumul văzut de cel care a anunțat la 112 că un avion a căzut în Ilfov este de la paie arse pe câmp


Un bărbat a sunat, în această seară, la 112 și a informat că un avion ultraușor s-a prăbușit pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie din județul Ilfov, la fața locului deplasându-se echipaje de intervenție de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Bărbatul a fost sunat înapoi de cei de la 112 și le-a spus acestora că nu mai știe exact ce a văzut, nefiind sigur dacă era vorba despre un avion sau despre altceva.

"Echipajele de intervenție care s-au deplasat de urgență la locul unde ar fi căzut avionul nu au găsit nimic, astfel că bărbatul care a sunat la 112 a fost sunat înapoi și a spus că acum nu mai este sigur ce a văzut, respectiv dacă a văzut un avion sau altceva" , au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții SMURD.

Bărbatul anunțase inițial la 112, luni seară, că a văzut un avion de mici dimensiuni, de culoare albă, din care ieșea fum și care s-ar fi prăbușit.

Echipaje de la ISU Ilfov și SMURD s-au deplasat de urgență pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie, unde ar fi căzut avionul, scrie Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4992 secunde