UPDATE. ALERTĂ ÎN CONSTANȚA! Copil DE OPT ANI, DISPĂRUT din fața casei

2594
UPDATE. ALERTĂ ÎN CONSTANȚA! Copil DE OPT ANI, DISPĂRUT din fața casei - b6557122331646f6bc68101df3e51c7a-1572770508.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Aproximativ o sută de persoane cauta minorul. Este vorba despre polițiști din cadrul IPJ Constanța, jandarmi din cadrul IJJ, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali si voluntari din cadrul administrației locale.


UPDATE: A venit în sprijin un elicopter al IGAv pentru survolarea zonei. Se caută pe raza localității Pecineaga și în împrejurimi


Este alertă în localitatea Pecineaga din Constanța după ce un băiat de opt ani a dispărut din fața casei. Când a realizat că nu îl mai găsește, tatăl a apelat la ajutorul polițiștilor.


Forțe impresionante s-au deplasat în zona respectivă pentru a-l căuta, iar autoritățile au adus chiar și un câine de urmă.




Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui BIȚICĂ IULIAN ALEXANDRU, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga.


Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. 


În prezent se desfășoară activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic.


La căutări participă și  jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și polițiști locali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident CUMPLIT! Sunt șase victime
Pagina a fost generata in 0.6941 secunde