UPDATE. Accident cumplit pe E85, provocat de un sinucigaș! Șoferul e bănuit că și-a înjunghiat soția

1410
UPDATE. Accident cumplit pe E85, provocat de un sinucigaș! Șoferul e bănuit că și-a înjunghiat soția - 646x4041-1519285433.jpg

Articole recomandate

Șoferul unui autoturism Opel a intrat frontal într-un TIR, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Poliția este la fața locului.

UPDATE / Bărbatul de 54 de ani, care a murit azi dimineață în accidentul de pe E85, a provocat voluntar accidentul groaznic. Acesta a fost cuprins de remușcări după ce în cursul dimineții a încercat să o ucidă pe șoția sa, în vârstă de 42 de ani. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul în zona capului, iar femeia a ajuns la spital, unde medicii au reușit să-i salveze viața. 


După comiterea faptei, bărbatul s-a urcat în mașină și în zona Dumbrăveni a intrat cu toată viteza într-un tir și a murit pe loc. 


xxx


Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață, pe E85, în zona localității Dumbrăveni. 


Șoferul unui autoturism Opel a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un tir. Echipele de salvarea venite la fața locului nu au mai putut face nimic să-i salveze viața șoferului imprudent în vârstă de 54 de ani. Mașina acestuia a fost distrusă complet. Circulația rutieră pe E85 este întreruptă în acest moment, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.137 secunde