În fața propriului restaurant

Unul dintre patronii de la "Scapino" a accidentat doi bărbați, pentru că a confundat accelerația cu frâna

2023
Unul dintre patronii restaurantului "Scapino", din Constanța, a accidentat, vineri, doi bărbați care mergeau pe trotuar, pentru că a confundat accelerația cu frâna.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, incidentul a avut loc în jurul orei 11, chiar în fața restaurantului, în timp ce Costică Samara, de 45 de ani, încerca să-și parcheze autoturismul, marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT-11-SCA.
Patronul de la "Scapino" a declarat polițiștilor că încerca să-și parcheze mașina în fața restaurantului său, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța și, în loc să acționeze frâna, a accelerat, moment în care a lovit în plin doi bărbați care se deplasau pe trotuar.
În urma impactului, cele două persoane au fost izbite de un perete al restaurantului. Nicolae Patentașu, de 69 de ani, și Nicolae Popa, de 60 de ani, ambii din Constanța, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța, cu traumatisme la picioare.
Polițiștii spun că șoferul riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și suspendarea permisului de conducere până la finalizarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.888 secunde