Unul dintre cei 7 violatori din Vaslui, eliberat condiționat

168
Unul dintre cei 7 violatori din Vaslui, eliberat condiționat - viol50067500-1528446148.jpg

Articole recomandate

Magistrații de la Judecătoria Vaslui au admis cererea de eliberare condiționată a unuia dintre cei șapte tineri din Văleni, care au agresat sexual, în noiembrie 2014, timp de mai multe ore, o fată în vârstă de 18 ani, potrivit Agerpres.


Este vorba despre un tânăr condamnat la 6 ani și 4 luni închisoare, pentru viol în forma agravantă și lipsire de libertate, el fiind unul dintre cei trei acuzați care și-au recunoscut faptele. Judecătoria Vaslui a admis eliberarea acestuia înainte de executarea integrală a pedepsei și a dispus ca perioada cuprinsă între data eliberării condiționate și data împlinirii duratei pedepsei să reprezinte termen de supraveghere pentru condamnat. Decizia nu este definitivă.


Un alt complet de judecată s-a opus eliberării condiționate în cazul altui tânăr dintre cei șapte, care avea de ispășit o pedeapsă mai mică, decizia instanței fiind motivată de faptul că inculpatul nu a achitat sumele reprezentând daune morale victimei.


Șapte tineri din localitatea vasluiană Văleni au fost arestați preventiv în luna noiembrie a anului 2014, fiind acuzați că au acostat o elevă de 18 ani, care se întorcea de la școală, pe care au luat-o cu mașina și au violat-o timp de mai multe ore. Ei au fost plasați ulterior în arest la domiciliu, puși sub control judiciar și arestați din nou, în urma reacțiilor din partea societății civile, a politicienilor și a cetățenilor, care au transmis mesaje de susținere pentru fata abuzată.


Cei șapte tineri au primit pedepse cuprinse între 6 și 10 ani de închisoare pentru fapta comisă.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.846 secunde