Unchiul tânărului mort în Mamaia, primele declarații despre tragedie

2114
3
Unchiul tânărului mort în Mamaia, primele declarații despre tragedie - untitled-1457092593.jpg

Articole de la același autor

Unchiul lui Emanuel Coroma, pasagerul din dreapta față, mort în tragedia din Mamaia, spune că nepotul său era prieten de mic cu Adrian Bîcu, șoferul mașinii implicate în tragedia de aseară, mort și el. Cele două fete care în prezent se află la terapie intensivă, în stare foarte gravă, intubate, erau prietenele celor doi. Tot unchiul victimei susține că șoferul obținuse permisul de conducere în urmă cu aproximativ un an. Referitor la posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool, ruda spune că, din câte știe, cei doi băieți nu erau consumatori de băuturi alcoolice. A confirmat totuși faptul că viteza excesivă este cauza principală care a dus la producerea accidentului. 




Comentează știrea

hugovictor
4 martie 2016
Aere

Clasic : aere de cuc, sa le impresioneze pe pitipoance ! Altminteri, nu li se ridicau hormonii astora la nivelul deziderat de neamul lui Neanderthal.

rambo
5 martie 2016
sigur ca da...

Emanuel Coroma apare intr-un dosar de talharie. In luna mai 2014, asupra lui Emanuel Coroma, Madalin Vasile Corlateanu si Sorin Gheorghe, care au incercat sa intre in camera unei pensiuni din statiunea Mamaia, a fost dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile. Judecatoria Constanta a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa la furt calificat si tentativa la talharie calificata.

rambo
7 martie 2016
sigur ca da...

doua puzzulici au vrut sa impresioneze doua pizzdulici... puzzulicile sunt acum in sicrie si pizzdulicile raman handicapate pe viata... s-a dus frumusetea pasaricilor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.9223 secunde