Unchiul Alexandrei: Informarea Ministerului Justiției nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele

342
Unchiul Alexandrei: Informarea Ministerului Justiției nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele - alexandracumpanasu68389600-1564812766.jpg

Articole recomandate

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata răpită și ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, afirmă, după ce autoritățile au transmis familiei că cenușa găsită într-un butoi în curtea ucigașului conține ADN-ul fetei, că nu crede ceea ce spun autoritățile, că împreună cu familia va face o expertisă internațional. În opinia sa, "avem de a face cu o caracatița cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nicio șansă la viață".


"Informarea ministerului justiției către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo și toate balivernele despre această situație. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internațională a rămășițelor din acel "butoi". Nu pot contesta rațional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Așteptăm și hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza", scrie Cumpănașu pe Facebook.

El argumentează că inelul și lănțișorul de argint ale fetei au fost găsite netopite tot în acel recipient și arse în același timp la o temperatură uriașă, iar când vărul său le-a identificat acestea erau doar "afumate" dar întregi.

"Aici avem de a face cu o caracatița cu mulți golani care au nevoie de un țap ispășitor și oprirea discuției despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o șansa la viață. Până vom avea contraexpertiza internațională sunt obligat să accept testul IML dar NU și povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului, etc", consideră unchiul adolescentei.

De asemenea, în opinia sa, este incalificabil și inexplicabil de ce inițial cercetarea la fața locului s-a făcut fără criminaliști, pe grabă iar după 2 zile "monstrul" este transportat la București, creându-se timp pentru intoxicări, ascuns sau plantat probe, "timp crucial pentru ca o rețea bine organizată până sus în statul român să își "pună lucrurile în ordine".

"Pentru mine acum este ÎNCEPUTUL luptei pentru Alexandra și aflarea adevărului!", anunță Cumpănașu.

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănașu. Anterior, DIICOT a anunțat că a primit de la INML raportul de expertiză medico-legală antropologică privind fragmentele osoase și dentare găsite acasă la Gheorghe Dincă, însă concluziile vor fi comunicate după ce va fi primit și raportul asupra materialului genetic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6201 secunde