Una dintre femeile rănite în incendiul de la Chișinău a murit

116
Una dintre femeile rănite în incendiul de la Chișinău a murit - spital-1453365579.jpg

Articole recomandate

Una din femeile rănite în incendiul de la Chișinău a murit la Spitalul de Arși, anunță romanialibera.ro.


Dintre cele trei femei rănite în incendiul din Chișinău care au fost aduse la Spitalul de Arși din București, cea care a decedat era în starea cea mai gravă, cu arsuri pe 42 la sută din corp, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Adrian Stănculea.

Cele trei femei grav rănite în incendiul din 9 ianuarie dintr-o clădire din Chișinău au fost aduse la Spitalul de Arși din București și operate toate în zilele următoare.

Femeia care a decedat miercuri seară avea 26 de ani și era în starea cea mai gravă. Avea arsuri pe 42 la sută din corp, arsuri de căi respiratorii și era intubată și ventilată mecanic, prognosticul fiind foarte rezervat.

Incendiul s-a produs, pe 9 ianuarie, într-o clădire cu două etaje din apropierea Pieței Centrale din Chișinău, pe bulevardul Ștefan cel Mare, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz.

Pacientele cu arsuri grave au ajuns, pe 10 ianuarie, la București, cu o aeronavă Spartan, după care au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri. Misiunea a fost executată la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Explozie la Mihail Kogălniceanu
Pagina a fost generata in 0.5338 secunde