Un taximetrist de la "General Taxi" și-a ucis amanta

2780
Un taximetrist de la
Un tânăr din Constanța care făcea taximetrie la "General Taxi" și-a ucis cu sânge rece amanta, după care s-a plimbat toată noaptea cu cadavrul ei în mașină.
Givan Ismail, de 38 de ani, din Constanța, era căsătorit de mai mulți ani și avea doi copii. Cu toate acestea, bărbatul s-a îndrăgostit în urmă cu opt ani de Mihaela Cristina Tolea, de 32 de ani, din Mangalia. Cei doi se întâlneau destul de des, la locuința femeii din Mangalia, astfel că relația lor a devenit din ce în ce mai solidă. Supărată că bărbatul o tot ducea cu vorba că va divorța de nevastă și se vor căsători, Mihaela a răbufnit.
Luni seara, Givan i-a spus să iasă din casă pentru a merge la o plimbare pe malul mării, astfel că tânăra s-a îmbrăcat sport și s-a conformat. Ajunsă în mașină, cei doi s-au luat la ceartă. Ea l-a amenințat pe amant că-i va telefona nevestei și îi va spune despre relația lor, moment în care Givan și-a ieșit din minți. Tânărul a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat 20 de lovituri, în spate, în burtă și pe picioare. Bărbatul s-a plimbat toată noaptea cu taxiul, după ce a mutat trupul femeii în agonie pe bancheta din spatele mașinii. Așa a ajuns la Constanța, pe strada Baba Novac, în zona Energia. A aruncat arma crimei, un cuțit, în lacul Siutghiol. După ce a conștientizat crima oribilă pe care a comis-o, Ismail Givan și-a tăiat venele. Probabil, speriat de moarte, criminalul, aflat în agonie, și-a sunat un văr căruia i-a povestit ce a făcut, iar acesta a anunțat polițiștii.

Prietenii spun că bărbatul era hărțuit de amantă
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, respectiv, în zona Energia, unde se afla taximetristul și cadavrul amantei. De asemenea, a fost solicitată o Ambulanță, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului tăiat la mâini. Fără pic de vlagă, Givan Ismail a spus anchetatorilor că el este autorul crimei, precizând că, momentan, nu-și amintește mare lucru din cele întâmplate.
Polițiștii au strâns probe de la fața locului, iar bărbatul a fost transportat la Poliție, unde a fost audiat. El a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore pentru omor deosebit de grav, și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
În altă ordine de idei, de povestea de dragoste dintre cei doi, știa mai multă lume, inclusiv soția lui Ismail Givan, care, de altfel, a și venit, pentru moment, la locul unde se afla taxiul cu cadavrul amantei.
"Erau împreună de vreo șapte-opt ani. Se iubeau mult, însă la un moment dat, după ce nevasta lui a aflat că are o amantă, soția lui i-a pus în vedere să termine relația cu ea. Givan a încercat, însă fata nu a fost de acord și l-a convins să rămână împreună. O iubea prea mult și s-au împăcat. Nu știu ce îi promitea, însă de ceva timp îi găsise și serviciu la Constanța pentru a fi mai aproape de el", a declarat unul dintre colegii lui Ismail Givan.
În schimb, rudele bărbatului susțin că acesta vroia să scape de amantă, însă nu reușea pentru că tânăra îl hărțuia tot timpul. Mai mult, neamurile au precizat că fata a venit, cu ceva timp în urmă, acasă la Givan și i-a amenințat soția și copiii.
Pe de altă parte, colegii taximetristului au rămas șocați, ieri, când au aflat de crima comisă de Ismail Givan.
"Este un șoc pentru noi ceea ce s-a întâmplat. Băiatul ăsta face de 10 ani taximetrie și niciodată nu a avut măcar o reclamație de la clienți. Este un om extraordinar, liniștit și la locul lui. Nu era coleric, nu s-a certat niciodată cu vreun coleg. Se știa de femeia asta, de care nu mai scăpa. Nu știu ce o fi fost în capul lui, dar, după cum spun colegii lui, de două zile era foarte stresat, vorbea mai tot timpul la telefon", a declarat, Lică Neagu, liderul taximetriștilor din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Noiembrie 2009
Stire din Eveniment : Crimă în cartierul Palazu Mare
Pagina a fost generata in 0.7183 secunde