Un tânăr s-ar fi sinucis în ziua sentinței de divorț. Mașina, distrusă 100%

503
Un tânăr s-ar fi sinucis în ziua sentinței de divorț. Mașina, distrusă 100% - 646x4044-1544011925.jpg

Articole recomandate

"Accident sau sinucidere?" - se întreabă anchetatorii din Bistrița, după ce un tânăr de 27 de ani s-a stins marți seară, atunci când s-a izbit cu mașina de pilonul unui pasaj din oraș.

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a făcut praf, iar șoferul a murit pe loc. Se pare că tânărul era foarte supărat pentru că tocmai primise sentința de divorț, care a pus capăt unei căsnicii cu probleme.

Accidentul s-a produs în apropiere de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Echipajele de salvare au auzit impactul și au venit rapid la fața locului.

Din păcate, mașina era praf, iar tânărul care a condus era proiectat în afara ei.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: "Prezenta leziuni incompatibile cu viața. În urma impactului cu stâlpul, autoturismul a fost distrus în proporție de 100%."

Apropiații spun că bărbatul de 27 de ani tocmai primise sentința de divorț, după o căsnicie de un an, marcată cu probleme.

Deocamdată, nu este clar dacă despărțirea l-a determinat să-și provoace moartea în acest accident, sau dacă mașina i-a scăpat fără să vrea de sub control. Polițiștii urmează să clarifice totul, scrie stirileprotv.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5032 secunde