Un tânăr drogat și-a agresat iubita și s-a aruncat din tren

694
Un tânăr drogat și-a agresat iubita și s-a aruncat din tren - img8119-1346269980.jpg

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc, ieri, într-un tren care circula dinspre București spre Mangalia. La un moment dat, în zona localității Tuzla, un tânăr a început să aibă un comportament ciudat, și după ce și-a agresat prietena, de teamă să nu fie prins de polițiști, s-a aruncat din tren. Oamenii legii bagă mâna în foc că era drogat. Nici prietena sa se pare că nu este ușă de biserică, asupra ei fiind găsite niște pliculețe cu o substanță ce, la prima vedere, pare a fi drog.

Ieri, în jurul 11,45, polițiștii de la Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi care se aflau în patrulare, în trenul InterRegio 1985, care circula pe ruta București Nord - Mangalia, au fost anunțați, prin 112, că o tânără este agresată fizic, de către prietenul ei, în tren.


În timp ce polițiștii se deplasau spre vagonul numărul 9, în care se aflau cei doi, pentru a verifica informația și a interveni, tânărul care se presupune că era drogat s-a aruncat în timp ce trenul se afla în mers, între stațiile Eforie Sud și Tuzla.


Potrivit primelor date, Dincă M., de 19 ani, călătorea alături de prietenul ei, Marius C., de 30 de ani, ambii din București, fără ocupație. Se pare că din cauza consumului de alcool, dar și al substanțelor interzise, bărbatul a devenit violent cu iubita sa. Fata a fost nevoită să ceară ajutorul, așa că a apelat la numărul unic de urgență 112.


De teamă să nu fie prins de polițiști, între stațiile Eforie Sud și Tuzla, tânărul a sărit din tren în timp ce acesta se afla în mers.
Alertați, polițiștii de la Tuzla, la scurt timp, l-au găsit pe tânăr, care, fiind agitat și violent, a fost încătușat și transportat la spital.
De partea cealaltă, tânăra care a alertat Poliția a încercat să le explice oamenilor legii ce s-a întâmplat. Numai că asupra ei, în urma controlului corporal efectuat, a fost găsit un plic din plastic, de mici dimensiuni, transparent, care conținea o substanță de culoare albă, în cantitate de 0,37 de grame, ce se presupune a fi drog.


Prin urmare, fata a fost dusă la sediul Poliției Transporturi de la Gară, unde a fost audiată. De asemenea, pe fir au intrat și ofițerii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Constanța, care urmează să trimită presupusele droguri la laborator, pentru a vedea ce substanțe conțin.


Cercetările continuă în acest caz atât de către polițiștii de la BCCO, cât și de cei de la IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2057 secunde