Un tânăr din Târgoviște a atacat un autobuz cu sabia

325
Un tânăr din Târgoviște a atacat un autobuz cu sabia - 646x404-1619438027.jpg
Un tânăr de 22 de ani a atacat cu o sabie un autobuz de transport public din Târgovişte. Bărbatul a spart un geam, dar nu a rănit nicio persoană, conform poliției Dâmbovița, informează Digi24. Conform IPJ Dâmboviţa, incidentul a avut loc pe Bulevardul I.C. Brătianu din Târgovişte. Agresorul a fost internat la secţia Psihiatrie, au declarat polițiștii. În acest moment, nu se cunoaşte de la ce a pornit acest incident.


„Un tânăr de 22 ani a distrus geamul stânga al autobuzului. Agresorul a fost condus la spital, unde a fost internat la Psihiatrie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere şi tulburare a liniştii şi ordinii publice. Agresorul a folosit un obiect ascuţit tăietor. Nu a fost nimeni rănit”, precizează IPJ Dâmboviţa.


„Un individ a spart, nici mai mult nici mai puțin, cu un fel de sabie, geamul de la șofer al unui autobuz nou, aflat în dotarea administrației publice locale din Târgoviște și pus în circulație luna aceasta”, a precizat primarul din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, într-o postare publicată pe Facebook.


Conform Agerpres, martorii au spus că atacatorul era „foarte agitat” şi, probabil, de aceea s-a luat decizia să fie dus la spital pentru o evaluare a stării sale de sănătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7732 secunde