Un tânăr a fost prins la scurt timp după ce a intrat cu un cuțit în liceu

161
Un tânăr a fost prins la scurt timp după ce a intrat cu un cuțit în liceu - dz04mdamagfzad1kmgqwnwviztfhnwvh-1551186088.jpg

Articole recomandate

Jandarmii prahoveni au prins, marți, un tânăr care intrase într-un liceu din Ploiești având la el un cuțit cu lama lungă de 12 centimetri. El a declarat că a intrat în școală pentru a lăsa o șapcă unei prietene și că uitase cuțitul în buzunar.


Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Prahova, o patrulă de jandarmi a intervenit, marți, la Liceul Tehnologic "1 Mai" din Ploiești, în urma unei sesizări conform căreia un bărbat a intrat în incinta școlii încălcând regulile unității de învățământ.

La scurt timp, bărbatul - un tânăr în vârstă de 23 de ani din Ploiești - a fost identificat, iar la controlul corporal jandarmii au desoperit că acesta avea în buzunar un briceag cu lama de 12 centimetri.

Întrebat ce anume făcea la școală, el a afirmat că a intrat îm unitatea de învățămnt pentru a da o șapcă unei prietene și că a uitat cuțitul în buzunarul gecii. Tânărul a spus că regretă fapta.

Incidentul de la Liceul "1 Mai" are loc la mai puțin de o lună după ce un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, a intrat cu un mai multe arme albe în Liceul "Spiru Haret" din municipiu și a înjunghiat-o cu un cuțit în abdomen pe fosta sa profesoară de matematică. Femeia a fost grav rănită, fiind supusă unei intervenții chirurgicale, iar agresorul, care anterior își amenințase un coleg cu cuțitul, este arestat preventiv, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4697 secunde