€ 4.6644
£ 5.2406
$ 4.0999

Mai multe ştiri online:

Un tânăr a chemat pompierii după ce a rămas cu mâna blocată sub pat. Bărbatul a vrut să ia telecomanda

Ştire online publicată Miercuri, 11 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Pompierii din județul Neamț au intervenit marți seara pentru a ajuta un bărbat care a anunțat că rămăsese blocat în apartament. Echipa de intervenție a descoperit că bărbatul rămăsese cu o mână blocată sub pat, în timp ce încerca să recupereze telecomanda căzută.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, pompierii au fost solicitați să intervină marți seara pentru deblocarea unei persoane blocate într-un apartament în municipiul Roman, potrivit Digi24.ro.

O echipă de intervenție a mers la locul respectiv, pompierii au intrat ușor în apartamentul situat la parter deoarece ușa era descuiată.


Ei au găsit un bărbat de 33 de ani care rămăsese cu o mână blocată sub pat în încercarea de a recupera telecomanda.


Pompierii au ridicat patul și au rezolvat astfel situația.


Bărbatul a povestit echipei de intervenție că a încercat o oră să-și scoată mână de sub pat, iar în momentul în care a văzut că nu reușește a sunat la 112.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 84240 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2671 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2089 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7565 secunde