Un student și-a înscenat furtul telefonului mobil, doar pentru a primi altul nou. Vezi aici ce riscă!

229
Un student  și-a înscenat furtul telefonului mobil, doar pentru a primi altul nou. Vezi aici ce riscă! - timthumb-1352291261.jpg

Un tânăr de 23 de ani, din București, este cercetat de polițiști după ce a mințit autoritățile anunțând că a fost tâlhărit de un bărbat care i-a furat telefonul. Intenția acestuia era de a obține un nou mobil, in condițiile în care, aparatul avea asigurare în caz de furt, informează realitatea.net.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a venit la poliție la sfârșitul lunii august și a declarat că, în timp ce se afla singur pe o bancă din Cișmigiu și vorbea la telefonul mobil, ar fi fost lovit din spate de un necunoscut. În urma loviturii, acesta a explicat că aparatul, în valoare de 160 de euro, i-a scăpat pe alee, iar atacatorul l-a ridicat și a fugit.


Presupusa victimă, care avea telefonul asigurat, a obținut de la anchetatori o adeverință și s-a prezentat la reprezentanța unei firme de telefonie, de unde a obținut un alt mobil. În urma cercetărilor derulate în acest caz, polițiștii bucureșteni au reușit să stabilească faptul că reclamantul nu a fost jefuit, iar celularul a fost, în realitate, uitat de către prietena acestuia pe o bancă din Parcul Cișmigiu.


Prejudiciul cauzat prin înlocuirea telefonului mobil reclamat ca fiind furat a fost recuperat, iar polițiștii bucureșteni îl cercetează pe tânăr pentru fals în declarații și înșelăciune, transmite aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat cerceii unei femei nevăzătoare
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat un parfum dintr-un supermarket
Pagina a fost generata in 0.2083 secunde