Un student și-a înscenat furtul telefonului mobil, doar pentru a primi altul nou. Vezi aici ce riscă!

Miercuri, 07 Noiembrie 2012
183
Un tânăr de 23 de ani, din București, este cercetat de polițiști după ce a mințit autoritățile anunțând că a fost tâlhărit de un bărbat care i-a furat telefonul. Intenția acestuia era de a obține un nou mobil, in condițiile în care, aparatul avea asigurare în caz de furt, informează realitatea.net.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a venit la poliție la sfârșitul lunii august și a declarat că, în timp ce se afla singur pe o bancă din Cișmigiu și vorbea la telefonul mobil, ar fi fost lovit din spate de un necunoscut. În urma loviturii, acesta a explicat că aparatul, în valoare de 160 de euro, i-a scăpat pe alee, iar atacatorul l-a ridicat și a fugit.

Presupusa victimă, care avea telefonul asigurat, a obținut de la anchetatori o adeverință și s-a prezentat la reprezentanța unei firme de telefonie, de unde a obținut un alt mobil. În urma cercetărilor derulate în acest caz, polițiștii bucureșteni au reușit să stabilească faptul că reclamantul nu a fost jefuit, iar celularul a fost, în realitate, uitat de către prietena acestuia pe o bancă din Parcul Cișmigiu.

Prejudiciul cauzat prin înlocuirea telefonului mobil reclamat ca fiind furat a fost recuperat, iar polițiștii bucureșteni îl cercetează pe tânăr pentru fals în declarații și înșelăciune, transmite aceeași sursă.

 

 


Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat cerceii unei femei nevăzătoare
Vineri, 02 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : A furat un parfum dintr-un supermarket
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Prinși în timp ce furau dintr-un apartament
Pagina a fost generata in 0.3125 secunde