Un student de la "Spiru Haret" și un elev de la Liceul "Decebal", prinși cu droguri

6007
Un student de la
Șase tineri au fost prinși de polițiștii de la antidrog având asupra lor diferite cantități de droguri pe care le dețineau în vederea consumului.
Potrivit anchetatorilor, în data de 6 ianuarie 2010, în jurul orei 17, supraveghind zonele cu risc ridicat privind criminalitatea organizată din jurul instituțiilor de învățământ din municipiul Constanța, polițiștii Serviciului Anti-drog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Serviciului Teritorial Constanța al DIICOT, au prins în flagrant, în cartierul Tomis Nord, pe Vlad - Ștefan Mariean, de 23 de ani, student al Universității "Spiru Haret", și pe Mircea Mangiurea, de 21 de ani, ambii din Constanța, care dețineau în mod ilicit aproximativ cinci grame de hașiș, spunând că hașișul l-au adus din Bulgaria, în vederea consumului.
Suspectul Mariean - Ștefan Vlad este cercetat, în stare de libertate, fiind prins de către polițiști și în data de 23/24.11.2009, în cadrul operațiunii "CIOCOLATA", în momentul în care încerca să vândă 60 de grame de hașiș.
În data de 7.01.2010, în jurul orei 17, polițiștii au prins în flagrant, pe b-dul Al. Lăpușneanu, pe Marius Cristian Iordache, de 20 de ani, pe Alexandru Nicolae Cernucan, de 21 de ani, elev în clasa a XIII-a la Școala de Mecanică Fină din București, și pe Elena Cosoianu, de 22 de ani, din Eforie Nord, care dețineau în mod ilicit în vederea consu-mului propriu cantitatea de aproximativ 10 grame canabis, pregătit pentru consum.
Tot la aceeași dată, în jurul orei 17, pe b-dul Aurel Vlaicu, din Constanța, a fost prins în flagrant Adrian Liviu Barbu, de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul "Decebal", care deținea în mod ilicit în vederea consumului aproximativ două grame de canabis.
Împotriva suspecților s-a luat măsura întocmirii de dosare penale, fiind cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, cât și introducerea în țară de droguri de risc, fapte prevăzute și pedepsite de art. 3 alin 1 și art. 4 alin 1 din Legea 143/2000.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2465 secunde