Un șofer fără permis s-a dus singur la Poliție să raporteze accidentul pe care l-a provocat

224
Un șofer fără permis s-a dus singur la Poliție să raporteze accidentul pe care l-a provocat - ss153268415115369138621540364867-1555409054.jpg

Articole recomandate

Un bihorean fără permis, care a făcut un accident ușor, s-a denunțat singur la Poliție, măcinat de vină. Întâmplarea mai puțin obișnuită a avut loc la Ștei, unde șoferul de 59 de ani fără carnet s-a autodenunțat la poliția orașului.

Bihoreanul în vârstă de 59 ani din Rieni a fost implicat într-o simplă tamponare și s-a prezentat la Poliție cerând să fie cercetat pentru că s-a urcat fără permis la volan. Bărbatul s-a prezentat la Poliția Orașului Ștei sâmbătă la prânz, și a declarat că în timp ce conducea un autoturism pe strada Poet Andrei Mureșanu din localitatea Ștei, a fost implicat într-un eveniment rutier, arată ebihoreanul.ro.

Un echipaj de poliție s-a dus imediat la locul indicat de bărbat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bihoreanul fără permis nu ar fi acordat prioritate de trecere în momentul unui viraj la stânga, "intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus de un alt șofer", a transmis Poliția Bhor, Nu au fost răniți în accident, ci doar cele două autovehicule au fost avariate, iar bărbatul este cercetat penal.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4925 secunde