Mai multe ştiri online:

Un șofer fără permis s-a dus singur la Poliție să raporteze accidentul pe care l-a provocat

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Un bihorean fără permis, care a făcut un accident ușor, s-a denunțat singur la Poliție, măcinat de vină. Întâmplarea mai puțin obișnuită a avut loc la Ștei, unde șoferul de 59 de ani fără carnet s-a autodenunțat la poliția orașului.

Bihoreanul în vârstă de 59 ani din Rieni a fost implicat într-o simplă tamponare și s-a prezentat la Poliție cerând să fie cercetat pentru că s-a urcat fără permis la volan. Bărbatul s-a prezentat la Poliția Orașului Ștei sâmbătă la prânz, și a declarat că în timp ce conducea un autoturism pe strada Poet Andrei Mureșanu din localitatea Ștei, a fost implicat într-un eveniment rutier, arată ebihoreanul.ro.

Un echipaj de poliție s-a dus imediat la locul indicat de bărbat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bihoreanul fără permis nu ar fi acordat prioritate de trecere în momentul unui viraj la stânga, „intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus de un alt șofer”, a transmis Poliția Bhor, Nu au fost răniți în accident, ci doar cele două autovehicule au fost avariate, iar bărbatul este cercetat penal.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8724 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9226 secunde