Un șofer beat a omorât doi oameni într-un accident

202
Un șofer beat a omorât doi oameni într-un accident - acc6347436100-1571486384.jpg

Articole recomandate

Șoferul care a provocat accidentul a fost transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași, cu multiple traumatisme, surse din cadrul anchetei afirmând că el avea o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, într-un accident petrecut, sâmbătă dimineață, în județul Iași, din cauza unui șofer băut care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut în zona localității Bălțați, județul Iași, pe drumul european 583. Primele cercetări ale polițiștilor arată că șoferul unui Volkswagen Passat, de 32 de ani, a făcut o depășire periculoasă, fără să se asigure, și a intrat pe contrasens izbind violent un autoturism Opel Corsa care venea din sens opus.

Primele informații arată că ambele mașini circulau cu peste 100 de kilometri la oră.

Cei doi bărbați din Opel Corsa, de 50 și 55 de ani, au murit pe loc, în timp ce un copil de 14 ani aflat în același autoturism a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul "Sfânta Maria" din Iași.

Circulația rutieră în zonă a fost blocată pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.838 secunde