Un șofer băut și fără permis a lovit două mașini în parcare, încercând să fugă de polițiști

528
Un șofer băut și fără permis a lovit două mașini în parcare, încercând să fugă de polițiști - accidentmasini728x33654503300-1537701658.jpg

Articole recomandate

Un șofer în vârstă de 18 ani a lovit două mașini parcate în Craiova în timp ce era urmărit de polițiști deoarece refuzase să oprească la semnalul acestora. Oamenii legii au stabilit că tânărul fusese oprit cu câteva ore înainte de un alt echipaj de poliție și lăsat fără permis deoarece se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Popoveni, din localitate.

"Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit și a continuat deplasarea spre cartierul 1 Mai, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Atunci când a ajuns într-o intersecție, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit două autoturisme, care se aflau parcate regulamentar în fața unui bloc", au spus reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au stabilit că șoferul era un tânăr de 18 ani din Craiova. Oamenii legii au mai aflat că același conducător auto, cu doar câteva ore înainte, fusese depistat de către polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, sub influența băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracținii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

sursa: www.romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7088 secunde