Un șofer a murit după ce i s-a defectat autoturismul

435
2
Un șofer a murit  după ce i s-a defectat autoturismul - sofer-1517418527.jpg
 Accident mortal, la ieșire din Lumina. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, a decedat în seara zilei de marți, după ce a fost lovit de șoferul unui autoturism, pe DN 22.

Victima a oprit pe marginea drumului pentru că autoturismul marca Renault, pe care-l conducea, s-a defectat. În timp ce bărbatul se uita sub capotă, un alt șofer nu l-a observat și a intrat în impact față-spate cu autoturismul oprit. Tulceanul a fost aruncat în afara părții carosabile și a decedat, în urma coliziunii.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. Autoturismul nu era semnalizat. 

Comentează știrea

Gogu
1 februarie 2018
Vina celui decedat in mare parte !

Noaptea stationat pe un drum exterior intens circulat trebuie sa pui in mod obigatoriu triunghiul reflectorizant , avea sanse extrem de mari sa nu fi patit nimic.....dar e mai simplu sa apesi butonul avarii , daca le avea si pe alea ! !

Gogu
1 februarie 2018
Degeaba dati '' minusuri''

Am aflat mai in amanunt , nu-ai ardea nici un bec avea o problema elecrica .....cu atat mai mult primul lucru care trebuia facut era sa monteze triunghiul si sa o scoata ( impinga cat mai aptoape de margine )....dar nu , omul a deschis capota si s-a apucat de mesterit ! Vinovat 100 ! Cel din spate daca a avut si masina din fata ca farurile aprinse a fost aproape imposibil sa-l vada....victima avea si culoare inchisa la masina

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde