Un șofer a făcut infarct la volan, la Satu Nou. Doi pompieri i-au acordat primul ajutor

393
Un șofer a făcut infarct la volan, la Satu Nou. Doi pompieri i-au acordat primul ajutor - 22febrpompierisalvatori1-1613993040.jpg

Articole de la același autor

Doi pompieri constănțeni au sărit în ajutorul unui șofer care a suferit un infarct în timp ce se afla la volan. Incidentul a avut loc duminică, 21 februarie, pe drumul dintre Satu Nou și Mircea Vodă. Plutonierul major Bogdan Oprea se afla în mașină cu fiul său când a observat pe marginea drumului că cineva avea nevoie de ajutor. 
„În jurul orei 11, aflându-se împreună cu fiul sau în mașina personală, în drum spre Mircea Vodă, la 2 km de ieșirea din Satul Nou, colegul nostru plt.maj. Oprea Bogdan a oprit pentru a acorda asistenta medicala de urgenta unui bărbat de 62 de ani din municipiul Medgidia care a suferit un infarct, aflându-se la volanul mașinii personale. Acesta, ajutat de colegul nostru sg.maj. Gavrilă Marin-Constantin de la Detașamentul Cernavodă a efectuat manevrele RCP conform protocolului până la sosirea ambulanței de la Cernavodă, pacientul fiind ulterior predat echipajului SAJ”, au arătat reprezentanții ISU Dobrogea. 
„Indiferent de situație, meseria de pompier nu este deloc ușoară, iar obstacolele din calea noastră ne ajută să evoluăm!”, au mai afirmat pompierii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4887 secunde