Un sirian si un marocan, ascunși pe platforma unui tren de marfă, depistați la frontieră

Joi, 13 Iunie 2019, 11:24
172
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat doi cetățeni din Maroc și Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunși pe platforma unui tren de marfă încărcat cu autoturisme. 


În data de 13.06.2019, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, județul Arad, pe sensul de ieșire din țară, într-un tren de marfă încărcat cu autoturisme, care circula pe relația România - Austria, polițiștii de frontieră au descoperit două persoane de sex masculin ascunse pe platforma unuia dintre vagoane.


Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției de frontieră pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetățeni din Maroc și Siria, în vârstă de 32, respectiv 23 de ani, și intenționau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.


În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat,Pagina a fost generata in 0.28 secunde