Un român și-a ucis iubita și a cerut să fie condamnat la moarte. Ce a decis judecătorul

332
Un român și-a ucis iubita și a cerut să fie condamnat la moarte. Ce a decis judecătorul - polizeieinsatzinderrigaerstrasse-1591882526.jpg

Articole recomandate

În Germania a început procesul în care un bărbat de 38 de ani, din București, este acuzat că și-a ucis iubita, tot româncă, în locuința lor din Gütersloh, landul Renania de Nord – Westfalia, informează Digi24.


În fața instanței, bărbatul, Nicolae I., a cerut să fie condamnat la moarte, însă judecătorii au cerut să fie expertizat psihiatric, potrivit Westfalen-Blatt.


Florentina P., 38 e ani, a fost găsită moartă pe data de 8 ianuarie în apartamentul în care locuia împreună cu Nicolae. Ancheta a stabilit că cei doi au avut o dispută verbală, el ar fi îmbrâncit-o, iar în cădere femeia s-a lovit la cap și a murit.


La primul termen al procesului, Nicolae a fost audiat. După ce a spus că Florentina l-a înșelat cu șeful din România, bărbatul a spus: "Vreau să fiu condamnat la moarte".


Nicolae a mai spus în instanță că "niște domni" i-ar fi înscenat crima, că Florentina i-ar fi cerut să-i taie nasul, dar nu a negat nicio clipă că el a îmbrâncit-o.


Anchetatorii germani au aflat că bărbatul urma în România un tratament psihiatric. Având în vedere acest lucru, dar și faptul că, până acum, nu s-a putut stabilit o cronologie exactă a faptelor, judecătorul a cerut ca Nicolae să fie expertizat psihiatric.


Bărbatul este deținut în închisoarea Brackwede. Al doilea termen al procesului va avea loc după expertiză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8206 secunde