Un român acuzat că a furat din Spania obiecte în valoare de 4,7 milioane de euro, prins la Constanța

605
Un român acuzat că a furat din Spania obiecte în valoare de 4,7 milioane de euro, prins la Constanța - politiaperchezitie1-1532526921.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 29 de ani, urmărit internațional pentru că ar fi sustras obiecte de lux, bijuterii și ceasuri în valoare de 4,7 milioane de euro, dintr-un magazin din Spania, a fost depistat de polițiștii constănțeni și a fost reținut, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța într-un comunicat remis miercuri Agerpres.


Bărbatul în cauză, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia autoritățile spaniole au emis mandat european de arestare, este acuzat de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat.

"Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, acesta sustrăgând dintr-un magazin, din Spania, mai multe obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii, în valoare de 4.700.000 de euro", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost depistat pe 24 iulie și a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Pentru depistarea persoanei urmărite internațional, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române. La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța.

Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8367 secunde