Un profesor din Călărași a batjocorit o minoră de 15 ani și a pus-o să se prostitueze

373
Un profesor din Călărași a batjocorit o minoră de 15 ani și a pus-o să se prostitueze - profesor-1634740804.jpg

Articole de la același autor

Un profesor în vârstă de 56 de ani din Călărași a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a batjocorit o minoră în vârstă de 15 ani și a pus-o să se prostitueze.


”La data de 19.10.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor şi trafic de minori.

În fapt s-a reţinut că, începând cu luna martie 2021 şi până în luna septembrie 2021, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, în vârstă de 15 ani, şi a determinat-o să practice prostituţia, abuzând de poziţia de încredere pe care victima şi mama acesteia i-au acordat-o (inculpatul substituindu-şi rolul de protector al celor două), profitând de ascendentul moral pe care-l avea asupra minorei şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia”, a transmis DIICOT, Biroul Teritorial Călăraşi.

Potrivit Antena3.,ro, bărbatul de 56 de ani, profesor, a cunoscut-o pe minoră în cursul anului 2020, prin intermediul unui fost elev.


Minora a fost pusă să întrețină relații intime pentru bani

Deşi iniţial minora a refuzat, urmare a insistenţei cu care inculpatul a acţionat şi a promisiunilor că ”va avea o viaţă mai bună”, din punct de vedere material, persoana vătămată a acceptat, în final, astfel încât, în luna martie 2021, victima a început să întreţină raporturi sexuale cu inculpatul, primind în schimb de la acesta, de fiecare dată, sume de bani.

Ulterior, profesorul a determinat-o pe minoră să accepte să întreţină relaţii sexuale contra cost şi cu alte persoane, susţinând că prin aceste mijloace va face rost de bani şi va avea astfel o viaţă lipsită de griji.

”Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că, începând cu luna aprilie 2021 şi până la mijlocul lunii septembrie 2021, inculpatul a asigurat găzduirea persoanei vătămate minore şi a mamei sale, profitând de împrejurarea că acestea nu deţineau o locuinţă în municipiul Călăraşi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3411 secunde