€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Un producător de țigări donează 1,2 milioane dolari poliției, să se doteze cu echipamente împotriva traficului de țigări

Ştire online publicată Marţi, 17 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: politiaromana.ro
Un producător de țigări donează 1,2 milioane dolari poliției, să se doteze cu echipamente împotriva traficului de țigări - bigphilipmorris4504890300-1531830546.jpg
Poliția Română va achiziționa ambarcațiuni de patrulare și control în Galați și Drobeta Turnu Severin, autoutilitare pentru transportul câinilor, 20 de câini din rase diferite și ATV-uri, după ce a primit o donație de 1,2 milioane de dolari de la o companie producătoare de țigări. Banii vor fi, de asemenea, folosiți pentru dotarea cu videocamere termale cu obiective pentru detecție la distanțe mari, truse veterinare, echipamente de protecție pentru polițiștii de la Transporturi, dar și mostre de tutun pentru antrenamentul câinilor, scrie News.ro.


De cei peste 1,2 milioane de dolari vor beneficia Direcția de Poliție Transporturi și structurile teritoriale subordonate, Serviciul de Poliție Canină, Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea" din Sibiu, iar ca zone de intervenție sunt zona transfrontalieră cu Ucraina și Republica Moldova (Nord-Estul României) și cea cu Serbia (Sud-Vestul României).


Astfel, din banii primiți se vor achiziționa două ambarcațiuni de patrulare și control pentru zonele Galați și Drobeta Turnu Severin, 20 de autoutilitare pentru transportul câinilor și patru vehicule tip ATV.


De asemenea, Poliția Română va cumpăra patru videocamere termale cu obiective suplimentare pentru detecție la distanțe mari, 20 de câini din rasele ciobănesc german, ciobănesc olandez, ciobănesc belgian - malinois, springer spaniel și labrador, 20 de containere tip cușcă pentru câinii de serviciu, patru truse veterinare, echipamente de protecție pentru polițiștii de la Transporturi și ai structurilor teritoriale care deservesc ambarcațiunile, echipament pentru conducătorii de câini de serviciu, harnașament, consumabile dresaj și mostre de tutun pentru antrenamentul câinilor.


Contractul de donație a fost încheiat, marți, între Inspectoratul General al Poliției Române și compania producătoare de țigarete Philip Morris Internațional, valoarea acestuia fiind de 1.210.720 de dolari.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6436 secunde