Un polițist din Medgidia a încercat să se sinucidă. Se certase cu iubita!

501
Un polițist din Medgidia a încercat să se sinucidă. Se certase cu iubita! - politistimpuscatsursapressalert-1587394293.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr agent de poliție a ajuns pe un pat de spital, după ce a încercat să se sinucidă, împușcându-se cu arma din dotare.

Tânărul a fost găsit de colegi, vineri, 17 aprilie, în jurul orei 19.40, inconștient, în sediul Postului de Poliție Transporturi Medgidia. Întrucât era evident că suferise o plagă prin împușcare, colegii au solicitat ajutorul cadrelor medicale, iar agentul de poliție a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Pentru a se stabili împrejurările în care a fost rănit polițistul, a fost demarată o anchetă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Din primele cercetări, se pare că tânărul era supărat pentru că s-ar fi certat cu iubita lui, care i-ar fi spus că îl părăsește.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, agentul de poliție a fost testat psihologic, ultima dată, pe parcursul anului 2019, înainte de terminarea școlii de agenți de poliție.

În prezent, acesta se află în spital, fiind stabil și conștient, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4884 secunde