Un polițist de frontieră a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

579
Un polițist de frontieră a murit după ce s-a infectat cu coronavirus - politia-1597646024.jpg

Articole recomandate

Un polițist de frontieră din Jimbolia, județul Timiș, a murit la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Potrivit colegilor săi, polițistul a fost confirmat cu COVID-19 în urmă cu două săptămâni, iar starea sa s-a agravat de la o zi la alta.


După ce a fost confirmat cu coronavirus, polițistul a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara, iar în ultimele zile a fost mutat pe secția ATI.


În această seară, inima polițistului de 43 de ani a încetat să mai bată, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițistul Cristian Vecea a lăsat în urmă doi copii, un băiat, student în anul II la Medicină, și o fetiță de clasa I.


"Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia - ITPF Timișoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.


Este al doilea deces în rândul polițiștilor infectați cu virusul ucigaș. după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soție îndurerată și doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia și-i transmitem sincere condoleanțe! Drum lin spre cer, colegule!", se arată într-o informare a Sindicatului Europol.


Imagine ilustrativă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2815 secunde