Un polițist constănțean A REFUZAT O MITĂ de peste 3.000 de lei. Șoferul, prins în flagrant

2404
1
Un polițist constănțean A REFUZAT O MITĂ de peste 3.000 de lei. Șoferul, prins în flagrant - politiamita-1497877856.jpg
Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Constanța, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de aproximativ 3.200 de lei unui agent de poliție din cadrul IPJ Constanța – Postul de Poliție Nicolae Bălcescu.

În data de 15 iunie, agentul de poliție l-a depistat în trafic pe I.L.C., în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice deși avea permisul anulat, motiv pentru care i-a întocmit dosar penal.

Cu ocazia audierii care a avut loc vineri, 16 iunie, I.L.C. i-a promis polițistului suma de 1000 de lei pentru a nu lua măsurile legale împotriva sa. Imediat, lucrătorul de poliție a formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Constanța, iar ofițerii acestei structuri au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

În cursul acestei zile, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a fost organizată acțiunea de prindere în flagrant, I.L.C. fiind surprins în timp ce oferea polițistului suma de 300 euro și 1900 de lei, în scopul de a nu lua măsurile legale. I.L.C. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Comentează știrea

Eu
19 iunie 2017
...

Cetățeanul respectiv a primit mandat pt 30 zile?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1159 secunde