Un polițist a fost lovit și târât de o mașină care a trecut pe roșu

Marţi, 26 Mai 2020
244
Un agent al Poliției Locale București a fost lovit de o mașină care a intrat pe culoarea roșie a semaforului într-o intersecție din zona Pipera. În urma coliziunii, agentul a fost târât de mașină câțiva metri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, deși un alt șofer, martor la incident, a încercat să-l oprească. 


V.B. se afla în zona șoselei Pipera, într-o intersecție cunoscută ca "nod" al Capitalei. Locul este în atenția D.G.P.L.C.M.B. ca fiind unul care, fără activitatea de fluidizare a polițiștilor, se poate transforma în zonă de ambuteiaj.


"Am văzut cum un șofer al unei dubițe intră în intersecție pe culoarea roșie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri", povestește polițistul local. Acesta își mai amintește că, după ce a fost lovit, șoferul autovehiculului a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt conducător auto - martor al incidentului – a încercat să-l blocheze pe agresor în trafic.


După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al D.G.P.L.C.M.B. a fost transportat la spitalul Elias. În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Nationale - care l-au identificat, deja, pe agresor – continuă cercetările.


Sursa: Digi24.ro


Pagina a fost generata in 0.51 secunde