Un palestinian, cercetat pentru trafic de migranți

174
Un palestinian, cercetat pentru trafic de migranți - unpalestinian-1565540543.jpg

Articole de la același autor

Un cetățean palestinian, rezident în Suedia a fost prins de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, la frontiera cu Bulgaria, în timp ce transporta patru conaționali pe care vroia să-i ajute să ajungă ilegal într-un stat din Vestul Europei.  Pentru fapta săvârșită, bunul samaritean  s-a ales cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cei patru cetățeni palestinieni au fost preluați de autoritățile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.


Ei au fost surprinși de către oamenii legii aproape de localitatea Lipnița. Toți bărbații au fost duși la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov pentru continuarea cercetărilor, unde s-a stabilit că pasagerii sunt cetățeni din Palestina, trei adulți cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani și un minor în vârstă de doi ani.


În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru au trecut frontiera din Bulgaria în România, pe jos, pe la "frontiera verde", iar  ulterior au fost preluați de cetățeanul palestinian, R.M., care efectuase formalitățile de frontieră în baza documentelor personale, valabile. Șoferul intenționa să-i ajute pe cei patru conaționali să ajungă într-un stat din Vestul Europei.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cei patru cetățeni palestinieni și trafic de migranți pentru șoferul autoturismului.


Totodată, pe numele călăuzei, cetățean palestinian, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a admis propunerea procurorului de caz de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceilalți conaționali au fost preluați de autoritățile de frontieră bulgare, în baza protocolului româno-bulgar în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.558 secunde