Un nou incident cu diplomați ruși: Secretarul III al Ambasadei Rusiei la București, cercetat după ce a refuzat să sufle în alcooltest

214
Un nou incident cu diplomați ruși: Secretarul III al Ambasadei Rusiei la București, cercetat după ce a refuzat să sufle în alcooltest - test-1351096475.jpg
Un diplomat rus, secretar III al Ambasadei Rusiei la București, este cercetat de autoritățile române ca urmare a faptului că a refuzat să sufle în alcooltest după ce a fost oprit, la Snagov, de un filtru al Poliției Rutiere, informează surse judiciare.

Aflat la bordul unui autoturism cu număr de corp diplomatic, Alexey Bulanov a fost oprit, sâmbătă seară, la Snagov.

Bărbatul a refuzat atât să sufle în alcooltest cât și să meargă la spital pentru recoltarea de probe biologice, așa cum cere legea în cazul în care conducătorul auto refuză suflatul în "fiolă".

Poliția Rutieră a anunțat Parchetul Buftea care, având în vedere că Bulanov este diplomat, a trimis dosarul la Parchetul Curții de Apel București, care, la rândul său urmează să sesizeze Ministerul Afacerilor Externe.

Duminică, un angajat al Ambasadei Rusiei la București, respectiv secretarul I, a accidentat grav o studentă de 19 ani, pe o trecere de pietoni, fata fiind internată în spital.

Secretarul I al Ambasadei Ruse, implicat în accidentul auto, urmează să părăsească teritoriul României în scurt timp, a informat miercuri Ministerul român al Afacerilor de Externe, precizând că a făcut de urgență un demers pe lângă ambasadorul rus în care a subliniat că nu se justifică o plecare imediată a diplomatului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2683 secunde