Un nou focar de COVID-19 în județul Suceava. Peste 100 de persoane au fost confirmate cu coronavirus

Duminică, 26 Aprilie 2020, 16:01
404
Un nou focar de COVID-19 în județul Suceava. Peste 100 de oameni, angajați și beneficiari, au fost confirmați cu noul coronavirus în Centrul de Rabilitare și Recuperare Neuropshiatrică din Costâna, informează digi24.ro.


Potrivit DGASPC Suceava, 68 dintre cei 154 de pacienți internați la Centrul de Rabilitare și Recuperare Neuropshiatrică din Costâna sunt infecatați cu noul coronavirus. De asemenea, dintre cei 103 anagajți ai centrului, 35 au fost testați pozitiv.


Personalul diagnosticat pozitiv va fi internat la Spitalul Județean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi vor veni cei aflați în izolare la domiciliu.


De asemenea, pacienții infectați vor fi separați de cei sănătoși și toate spațiile vor fi dezinfectate.


Beneficiarii serviciilor sociale acordate în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna sunt persoane adulte cu dizabilități, încadrate într-o categorie de persoane cu handicap, psihic, mental sau asociat, care necesită servicii sociale specializate.


Într-un alt centru din județul Suceava, la Sasca Mică, 301 persoane, 242 de beneficiari și 59 de angajați, s-au infectat cu noul coronavirus.


Numărul cazurilor de infectare din Suceava a depășit 2.600.


Pagina a fost generata in 0.5398 secunde