Un nou focar de coronavirus la un mare spital din țară. Câte cazuri au fost descoperite

242
Un nou focar de coronavirus la un mare spital din țară. Câte cazuri au fost descoperite - spitral-1595589250.jpg

Articole recomandate

Un număr de 22 de angajați din sistemul de sănătate din județul Sibiu sunt confirmați pozitiv la infecția cu SARS-CoV-2.


Cei mai mulți sunt din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a informat vineri Instituția Prefectului, citată de Agerpres.


"Conform ultimelor date oferite de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de 22 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. (...) Cele 22 persoane care sunt confirmate pozitiv, provin din următoarele unități medico-sanitare: 10 din cadrul SCJU Sibiu (6 persoane fiind personal din cadrul laboratorului), una din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, cinci din cadrul Spitalului Municipal Mediaș, două din din cadrul Spitalului Militar Sibiu, una din cadrul Asociației Medical Care, una din cadrul Polisano și două din cadrul SAJ Mediaș", precizează Instituția Prefectului, într-un comunicat de presă.


Potrivit sursei citate, de la începutul pandemiei, până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, 133 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 111 au fost declarate vindecate și externate.


Datele puse la dispoziție de Instituția Prefectului mai arată că, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 31 de persoane.


De asemenea, de la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Sibiu au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 832 de persoane, dintre care 779 de adulți și 53 de copii.


Până în prezent au fost declarate vindecate și externate 563 de persoane, iar 63 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.509 secunde