Un nou episod de violență în învățământ. Amenințări cu moartea la adresa copiilor unei directoare de școală

211
Un nou episod de violență în învățământ. Amenințări cu moartea la adresa copiilor unei directoare de școală - ddd-1580457061.jpg

Articole de la același autor

Un nou episod de agresivitate în școală s-a petrecut, în cursul zilei de ieri, în județul Iași.

Potrivit reprezentanților Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământul Preuniversitar Iași, în jurul orei 16, o persoană de sex masculin cu inițiala numelui de familie "A." a intrat în Școala din Todirești unde a recurs la amenințări grave care vizau: distrugerea unor bunuri personale ce aparțin profesorilor (mașini), dar și la amenințări cu moartea la adresa copiilor doamnei Director.

"Nu este prima dată când acest personaj intră și amenință cadrele didactice, dar de această dată considerăm că lucrurile sunt foarte grave. Solicităm intervenția de urgență a Poliției Județene Iași, a Consiliului Local Todirești și a Prefecturii județului Iași care sunt responsabile de asigurarea pazei școlii și perimetrului educațional. Solicităm Parlamentului României să adopte în regim de urgență Legea privind protecția cadrelor didactice. Ne-am săturat ca aceste evenimente să devină doar subiecte de presă, iar instituțiile statului român să trateze cu indolență faptele deosebit de grave, care au loc în zona unităților școlare", a declarat președintele USLIP Iași, prof. Laviniu Lăcustă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4784 secunde