Un nou an universitar, sub supravegherea Poliției

79

Articole de la același autor

Poliția Română a luat măsuri suplimentare pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică cu ocazia festivităților prilejuite de deschiderea noului an de învățământ, au anunțat reprezentanții instituției.

De asemenea, pentru un an universitar în liniște, a fost elaborat un plan de măsuri privind îmbunătățirea climatului de siguranță publică în zona centrelor, campusurilor universitare și a căminelor studențești, în anul de învățământ 2013 - 2014.

Pentru siguranța studenților și a cadrelor universitare, Poliția Română a elaborat un plan de măsuri, privind îmbunătățirea climatului de siguranță publică în zona centrelor, campusurilor universitare și a căminelor studențești, în anul de învățământ 2013 – 2014.

În baza prevederilor planului, polițiștii vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale comise în zona centrelor sau campusurilor universitare și a căminelor studențești, cum ar fi comerțul ilicit, furturile de/din auto, din camere de cămin, trafic și consum de substanțe interzise etc..

De asemenea, au fost desemnați polițiști care vor colabora cu reprezentanții instituțiilor de învățământ superior în vederea cunoașterii regulamentului privind activitatea profesională a studenților, precum și a calendarului activităților educaționale specifice semestrelor academice de studiu, aprobat de senatul universitar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 30 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Portul Midia a fost închis
Pagina a fost generata in 1.2998 secunde