Un nou accident de amploare pe Autostrada Soarelui. Peste 20 de persoane rănite

332
1
La nici 2 săptămâni după accidentul în lanț de pe A2, în care au fost implicate 30 de vehicule și peste 50 de de persoane au fost rănite, un alt carambol a avut loc, ieri, pe Autostrada Soarelui. 17 mașini au fost implicate într-un carambol, pe A2, la ieșirea către centura Capitalei. Alte două accidente au avut loc pe autostrada București - Constanța, la km 10 și la km 54.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu polei". Se-cretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în urma accidentelor au fost rănite 22 de persoane.

El a precizat că dintre acestea patru au fost transportate cu ambulanțe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniți preluați de ambulanțe, unul are fracturi la mâini.

Ieri dimineață, pe autostrada A2, pe anumite sectoare izolate de drum, din cauza fenomenului de condens și a temperaturilor scăzute, s-a format o peliculă de gheață pe partea carosabilă. Menționăm că nu a fost emisă nicio atenționare de polei de către Administrația Națională de Meteorologie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere precizează că, în urma evenimentelor de ieri, la nivelul CNAIR Central s-a constituit o Comisie care va cerceta și va stabili modul în care s-a intervenit și s-a acționat pe autostrada A2. Comisia va cerceta modul în care s-a intervenit, dacă au fost respectate procedurile prevăzute în normativele în vigoare. În cazul în care Comisia va constata deficiențe, vor fi aplicate sancțiuni în consecință.

Comentează știrea

DODO
17 noiembrie 2016
oameni buni ,oameni rai si soferi

sint multi care la volan se umfla muschii pe ei ( mai ales cu o masina bengoasa ) si nu mai au loc pe sosea cam asta s-a intimplat si acum Cit de bleg sa fii sa nu ,,pipai ,,soseaua inainte de plecare mai ales pe ceata si sa gonesti ca nebunul Oricum soferii romani au fost catalogati alaturi de greci si bulgari intr-un top ca cei mai slabi ,agresivi si mirlani din EU dar la asta a contribuit si statrea drumurilor de la noi si traficul aglomerat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6685 secunde