Un mort și un rănit cu 80% arsuri pe corp, după un incendiu DEVASTATOR

90
Un mort și un rănit cu 80% arsuri pe corp, după un incendiu DEVASTATOR - incendiuincapitala58946700-1526244295.jpg

Articole recomandate

O femeie de 83 de ani a murit, duminică, iar un bărbat de 61 de ani are arsuri pe 80% din suprafața corpului, în urma unui incendiu ce a avut loc în localitatea dâmbovițeană Ghergani, informează ISU Dâmboviț, scrie Agerpres.



Incendiul a cuprins o casă și două anexe gospodărești. Fiind în stare gravă, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Capitală.

''În urma executării recunoașterii la fața locului, au fost găsite două victime: o femeie (83 ani) decedată și un bărbat (61 ani) cu arsuri pe circa 80% din suprafața corpului. Acesta a fost preluat inițial de un echipaj SAJ Dâmbovița, iar apoi de echipajul elicopterului SMURD sosit de la București, fiind transportat la Spitalul de Arși din Capitală'', se arată în informarea ISU Dâmbovița. Pompierii au avut nevoie de trei ore pentru a stinge focul.

Incendiul a izbucnit de la un aragaz amplasat lângă materiale combustibile.

''După aproape trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat incendiul, în care au ars: acoperișul casei și anexe pe o suprafață de circa 250 mp, anexe din lemn (circa 50 mp), plăci OSB (circa 60 mp), obiecte de mobilier și un autoturism (circa 20% partea din spate). Cauza probabilă a producerii incendiului se pare că a fost un mijloc de gătit (aragaz) amplasat necorespunzător față de materiale combustibile (materiale textile)'', precizează ISU Dâmbovița.

sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3906 secunde