Un mort și patru răniți, într-un terbil accident

273
Un mort și patru răniți, într-un terbil accident - accidentmasinapozapoza13727200-1406397300.jpg

Articole recomandate

Cinci cetățeni români au fost implicați sâmbătă într-un accident rutier în Ungaria, dintre care o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, potrivit AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al MAI, din dispoziția viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, atașatul de afaceri interne al MAI în Ungaria și o echipă consulară de la Consulatul din Gyula s-au deplasat la unitatea medicală unde au fost internați cei patru cetățeni români, răniți în accidentul produs pe autostrada M3 din Ungaria, în jurul orei 14,35 (ora României).

Vicepremierul Gabriel Oprea a purtat o discuție pe acest subiect cu ministrul de externe, Titus Corlățean, stabilind modalitatea comună de acțiune din partea autorităților române.

Conform datelor furnizate de reprezentanții autorităților ungare, în accidentul rutier au fost implicați cinci cetățeni români, dintre care o persoană a decedat și alte patru au fost rănite. Una dintre persoanele rănite a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Județean Miskolc, fiind într-o stare critică.

Autoturismul, din motive necunoscute până în prezent, a rupt parapetul despărțitor, intrând pe sensul opus de mers și s-a rostogolit în afara părții carosabile, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Cișmelei
Pagina a fost generata in 0.4366 secunde