€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Un minor care a spart mașini pe bandă rulantă, prins de jandarmi în Mamaia

Ştire online publicată Miercuri, 12 Iulie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Ieri, în jurul orei 09.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în stațiunea Mamaia, în apropierea Piațetei Perla, a observat un tânăr care a încercat să evite privirile militarilor și a preferat să mărească pasul. Observând acest lucru, jandarmii l-au somat și i-au făcut controlul corporal sumar. Asupra tânărului de 16 ani, din Medgidia, jandarmii au găsit în buzunarele pantalonilor, suma de 600 euro și 450 lei. Întrebat de unde are această suma mare de bani, aceasta a răspuns că de la părinți și că a venit să se distreze în Mamaia. 


După mai multe întrebări ale jandarmilor, a recunoscut că a sustras suma de bani din parcarea aflată în apropierea unui hotel, dintr-un autovehicul BMW, parcat. A mai adăugat că a venit din Medgidia și că l-a observat pe proprietarul mașinii în timp ce pune banii în torpedou și pleacă, lăsând ușa închisă, dar cu geamul portierei deschis. După câteva momente, s-a apropiat de autovehicul, a deschis ușa și a sustras suma de bani.


A fost condus și predat la sediul Biroului de Poliție Mamaia, unde a început să-și amintească că a mai sustras din alte autovehicule și alte bunuri de valoare printre care un telefon Samsung de ultimă generație. Ulterior a recunoscut că până în momentul de față a furat, de pe plajă și din autoturisme, multe bunuri de valoare. Cercetările sunt continuate de Biroul Poliției Mamaia, sub aspectul comiterii faptei de furt.


Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat ușa și au închis ferestrele camerei unde sunt cazați sau ale autoturismelor, și să nu parcheze în locuri ferite sau slab luminate. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.855 secunde