Un labrador le-a încurcat socotelile contrabandiștilor

239
Un labrador le-a încurcat socotelile contrabandiștilor - unlabradoraajutatladescoperireat-1401210945.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, la bordul unei nave sosită în Portul Constanța, cu ajutorul câinelui de serviciu Napala din cadrul PTF Constanța, 1.900 pachete de țigarete netimbrate, pe care doi marinari din echipaj încercau să le introducă ilegal în țară. Cățelușa este din rasa labrador și a efectuat stagiul de instruire în anul 2011, la Centrul Chinologic Sibiu, acolo unde se dresează câini de serviciu pentru nevoile structurilor Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru cele ale Sistemului Național de Apărare. 


Controlul, care a fost efectuat de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători vamali și reprezentanți ai Căpităniei Zonale Constanța, a avut loc luni, în intervalul orar 16.45 - 18.30.


Nava este sub pavilion Togo și a sosit în Portul Constanța din direcția Turcia. 


În urma controlului efectuat, au fost descoperite în sala mașini, ascunse și nedeclarate, 1.900 de pachete de țigări (38.000 bucăți) netimbrate, marca Fast. Întreaga cantitate de țigarete, de proveniență magazin duty free, cu o valoare de apro-ximativ 19.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali. 


Comandantul navei și mecanicul șef, doi cetățeni sirieni, în vârstă de 42, respectiv 33 ani, au fost sancționați contravențional fiecare cu suma de 5.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1088 secunde