€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Un jandarm din Constanța a recuperat telefonul furat al unui copil

Ştire online publicată Marţi, 28 Noiembrie 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în timpul liber, a recuperat telefonul sustras unui copil de către un bărbat. 


Luni, 27 noiembrie, în jurul orelor 12.30, plt.adj. Popa Constantin Silviu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în timp ce se deplasa cu pe aleea Garofiței a fost alertat de strigătele unui copil în vârstă de 11 ani. 


Micuțul i-a spus plângând jandarmului că un bărbat i-a luat telefonul mobil, fugind apoi printre blocuri. Jandarmul constănțean a pornit în urmărirea făptuitorului, reușind să îl prindă și să îl imobilizeze, telefonul fiind recuperat și predat copilului. Persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian, a fost predată lucrătorilor secției nr. 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor cu privire la fapta comisă. 


„Recomandăm cetățenilor ca în cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică sau să solicite sprijin la numărul unic de urgență 112”, precizează jandarmii constănțeni. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8217 secunde