€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Un jandarm a găsit două portofele în supermarket. Ce a făcut cu ele

Ştire online publicată Joi, 28 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie și un bărbat din Medgidia și-au recuperat portofelele după ce, din neatenție, le-au uitat într-un supermarket, bunurile fiind observate și preluate de un jandarm aflat în timpul liber, la cumpărături.

Astfel, marți, 26 martie, în jurul orei 16, în timp ce se afla în afara orelor de program, plutonier major Sorin Petcu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța – Detașamentul 7 Medgidia, a observat două portofele într-un supermarket din localitate. Subofițerul nu a stat pe gânduri și a început demersurile necesare în vederea găsirii persoanelor care le-au pierdut. După ce a reușit să-i identifice pe păgubiți, jandarmul le-a returnat portofelele în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, precum și suma de 650 lei.

Femeia și bărbatul cu pricina au verificat bunurile returnate și au constatat că nu lipsește nimic, mulțumind totodată reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța pentru gestul firesc și spiritul civic de care a dat dovadă. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8669 secunde