Un interlop mai puțin! A murit Fane Spoitoru

1538
3
Un interlop mai puțin! A murit Fane Spoitoru - fane-1460040510.jpg

Articole recomandate

Interlopul Fane Spoitoru a murit astăzi, la vârsta de 57 de ani, într-un spital din Israel. El fusese internat, luna trecută, din cauza unor probleme grave de sănătate. Titișor Ion, fostul lider al lumii interlope a fost diagnosticat în urmă cu câțiva ani cu o boală gravă și operat la Constanța. În urma operației de la malul mării, Fane Spoitoru s-a internat într-un spital privat din București, după ce a căpătat o infecție puternică la plămâni. Apoi, acesta a plecat la o clinică din Israel, acolo unde și-a găsit sfârșitul după aproape o lună, potrivit CanCan.ro.

Comentează știrea

EMIL
7 aprilie 2016
CONDOLEANTE

ODINIOARA, L-AM CUNOSCUT PE FANE SPOITORU. CURAJOS, CINSTIT, DREPT, CEEA CE ERA UN LUCRU ANORMAL PENTRU CEI DIN JURUL LUI. ODIHNEASCA-SE IN PACE!

Garcea
8 aprilie 2016
IA VENIT RÂNDUL SĂ ÎL FUTĂ DRACII ÎN CUR

Ia venit rândul să îl FUTĂ DRACII ÎN CUR , așa cum lua el cu japca fetele , și ușor ușor le vine rândul la toți interlopii să de-a colțul și să îi i-a DRACUL LA PULA !!! Muie cu căcat la toți interlopii !!!

omul cinstit
8 aprilie 2016
luati-i exemplul

Bravo Fane ca bine ai facut!Niciodata nu e prea tirziu.Macar de ti-ar urma exemplul toti cei ca tine.Sau eu stii ce v-as face?V-as castra ca si pe comunitari si v-as taia membrul cu care faceti rau ca sa va dispara specia.Mare stire,mare pierdere pt neamul romanesc. Eu as propune sa se tina doliu national.Bai Mugetule asta-i stire?Aveam pretentii la voi baieti!Scoateti repede stire ca va faceti de kk,o sa va citeasca numai interlopii ziarul.

Pagina a fost generata in 1.1835 secunde