Un inginer italian se dădea drept medic ginecolog. Bărbatul a fost arestat și acuzat de pedofilie

280
Un inginer italian se dădea drept medic ginecolog. Bărbatul a fost arestat și acuzat de pedofilie - arest-1551519942.jpg
La prima vedere, bărbatul de 50 de ani părea un cetățean model: era însurat, avea doi copii și nu fusese niciodată în atenția autorităților. Dar trăia o viață dublă. 


Un inginer din Italia, care se dădea medic ginecolog, a fost arestat de poliția italiană și acuzat de pedofilie.  Este încă un caz de doctor fals descoperit în Italia, țara unde și-a început cariera de impostor și Matteo Politi, pretinsul chirurg estetician arestat luna trecută în România.


În timpul liber, inginerul pretindea că este medic ginecolog și își construise mai multe identități false pe internet care să-i susțină povestea. Nimic nu dădea de bănuit și reușea să păcălească minore, pe care le chema la controale în cabinetul său improvizat într-un apartament de la periferia orașului Brianza, de lângă Monza. În acest loc, falsul doctor abuza și amenința fetele.


Până acum, doar două minore au depus plângere, dar anchetatorii cred că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. Ancheta a început în noiembrie 2018, când tatăl uneia dintre fete a alertat carabinierii. Printre victime ar putea fi și o fetiță în vârstă de numai zece ani.


Inginerul care se dădea medic a fost acuzat de pedofilie, abuzuri sexuale și deținere de materiale sexuale cu minori. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea cel puțin șase ani de închisoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6912 secunde